Fusilli s klobásou v paradajkovej omáčke

Fusilli s klobásou v paradajkovej omáčke

Budeme potrebovať:

200 g jemne pikantnej suchej klobásy

200 g fusilli (vrtuľky)

2 PL olivového oleja

1 konzervu paradajkového pretlaku alebo konzervovaných kúskov paradajok

1 strúčik cesnaku

parmezán

soľ

korenie

Postup:

Klobásu si nakrájame na kolieska a s jemne nasekaným cesnakom restujeme na panvici, na ktorej sme predhriali olivový olej asi 2 minúty. Pridáme paradajkový pretlak a za stáleho miešania varíme až kým omáčka nezhustne.

Osolíme, okoreníme a môžeme primiešať k vopred uvareným cestovinám. Nezabudneme posypať parmezánom, dozdobiť čerstvými bylinkami a môžeme podávať. Dobrú chuť!

15.september - Sedembolestná Panna MáriaOTVORENÉ

Vážení hostia počas sviatku Sedembolestnej Panny Márie bude reštaurácia OTVORENÁ ako počas víkendu (tj bez denného menu)